Rento juhlatila Konalassa

Järjestä meillä erilaiset juhlat ja tapahtumat

Etsitkö viihtyisää juhlatilaa Konalassa? Ravintola Pallogrilli on erinomainen näyttämö kaikenlaisille juhlille, tapahtumille ja tilaisuuksille. Meillä voit järjestää esimerkiksi hauskat syntymäpäiväjuhlat, luokkakokouksen, työpaikan tiimi-illan, pikkujoulut, polttarit, häät − tilamme taipuvat monenlaiseen käyttöön ja melkein vain taivas on rajana ideoillesi. Ota yhteyttä ravintolaamme ja kysy lisää! Autamme mielellämme järjestämään kanssasi ikimuistoisen tilaisuuden. Muistathan, että myös Laajasalon Pallogrilli sopii yksityistilaisuuksien järjestämiseen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Maistuvaa ruokaa ja juomaa juhlaasi

Meiltä voit varata paitsi juhlatilan, myös herkulliset tarjoilut saman katon alta! Kauttamme onnistuu esimerkiksi runsas buffet-pöytä, illallinen pöytiin tarjoiltuna tai tilaisuuden luonteesta riippuen myös pienemmät syötävät, kuten vaikkapa aamupala sekä erilaiset naposteltavat. Myöskään juomista ei tarvitse huolehtia; ravintolassamme on A-oikeudet, joten maljojen kilistelykin onnistuu.

Kysy tarjous hyvissä ajoin, niin saat juhlatilan käyttöösi

Jotta voisit järjestää tilaisuutesi varmasti juuri silloin, kun olit suunnitellutkin, ota meihin yhteyttä, kysy tarjousta ja varaa juhlatila haluamallesi päivälle jo hyvissä ajoin. Näin tärkeimmät asiat eli paikka ja aika on lyöty lukkoon, ja voit keskittyä tilaisuuden muihin järjestelyihin. Erillistä viihdykettäkään ei välttämättä tarvitse itse järjestää, jos meillä sattuu samana iltana olemaan jokin suosituista tapahtumistamme.