Pallogrilli laajentaa! Uusi ravintola Laajasalossa

Lämpimästi tervetuloa viihtymään Ravintola Pallogrilliin

Ravintola Pallogrilli Laajasalo on suositun Konalan Pallogrillin kauan kaivattu sisarravintola. Olemme koko perheen viihderavintola, jossa tarjoilemme asiakkaillemme hyvää ruokaa, raikasta juomaa ja mukaansatempaavia tapahtumia. Ravintola Laajasalon Pallogrilli sijaitsee kauppakeskus Saaressa, toisessa kerroksessa. Hyvät kulkuyhteydet takaavat sen, että meille pääset viihtymään helposti vaikka viikon jokaisena päivänä.

Haluamme olla asiakkaidemme toinen olohuone, jonne on helppo tulla ja mukavaa olla aamupäivästä iltaan saakka. Tule hakemaan energiaa päivääsi mahtavalta lounaaltamme tai jätä kokkailu väliin ja tilaa mieleisesi päivällinen/illallinen monipuoliselta à la carte -listaltamme. Ravintolassamme on A-oikeudet ja mainio valikoima raikkaita juomia.

Kummatkin Pallogrillit tunnetaan hauskoista tapahtumista ja mahtavasta meiningistä. Meillä viihdytään niin stand upin, bingon, karaoken, kilpailujen ja visailuiden, elävän musiikin kuin erilaisten teematapahtumienkin pyörteissä. Ravintolastamme löydät aina hyväntuulista seuraa ja vieraanvaraisen henkilökunnan, joka toivoo sinun viihtyvän luonamme pitempäänkin.

Mitä enää odotat – tervetuloa nauttimaan elämästä Ravintola Pallogrilliin!

Ravintola poikkeuksellisesti suljettu helatorstaina 30.5.

Pallogrilli pistää parastaan! Lue lisää palveluistamme:

Ravintola Pallogrilliin on helppo tulla

Kun hakusessa on mutkaton, koko perheen ravintola, Laajasalon Ravintola Pallogrilli on oikea osoite. Meille on helppo tulla omalla autolla, linja-autolla, pyörällä tai vaikkapa kävellenkin, jos asut lähellä. Kauppakeskuksessa on autoilijoille ilmaista ja lämmitettyä pysäköintitilaa. Yhteystiedoistamme löydät kaikki kauppakeskus Saareen tulevat bussiyhteydet. Nähdään pian!