Leppoisa perheravintola Konalassa

Lämpimästi tervetuloa syömään, juomaan ja viihtymään

Ravintola Pallogrilli Konala tarjoaa asiakkailleen hyvää ruokaa, hauskoja tapahtumia ja mutkatonta palvelua. Olemme viihtyisä perheravintola Konalan Kauppakeskus Ristikossa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä. Meille onkin helppoa tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin.

Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle! Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja mainio valikoima raikkaita juomia.

Viihdepuolella kattaus on myös laaja; meillä järjestetään niin stand upia, oktoberfestejä, elävää musiikkia, terassiohjelmaa, kisoja, maistatuksia kuin monia muitakin hauskoja tapahtumia.

Tervetuloa hyvän ruoan ja mukavan meiningin äärelle Ravintola Pallogrilliin!

Ravintola poikkeuksellisesti suljettu helatorstaina 30.5.

Pallogrilli pistää parastaan! Lue lisää palveluistamme:

Ravintola Pallogrilliin on helppo tulla

Meille on helppo tulla omalla autolla tai linja-autolla. Kauppakeskuksessa on autoilijoille ilmaista ja lämmitettyä pysäköintitilaa. Yhteystiedoistamme löydät kaikki Kauppakeskus Ristikkoon tulevat bussiyhteydet.

Tervetuloa myös Laajasalon Pallogrilliin!

Mikä olisikaan parempaa kuin Ravintola Pallogrilli? No tietenkin kaksi Ravintola Pallogrilliä! Uuden, 22.11.2018 avatun Laajasalon Pallogrillin löydät Kauppakeskus Saaren toisesta kerroksesta. Lue lisää!