Stand upia, Live-esiintyjiä, Karaokea ja loistavaa Suomi - Ruokaa Laajasalossa

Tätä ja paljon muuta Ravintola Pallogrillissä

Pallogrillissä on aina jotain meneillään! Meillä voit kisailla mm. biljardin parissa. Biljardin viikkokisoja pelataan lauantaisin. Järjestämme myös hauskoja teemailtoja ja muita erityistapahtumia. Viikonloppuna voit vaihtaa vapaalle jammaillen vaihtuvien bändien tahdissa, laulamalla itse karaokea tai nauramalla stand up illassa.. Laajasalon Ravintola Pallogrillissä viihdyt varmasti – seuraa tapahtuma-ilmoitteluamme facebookissa ja tule mukaan!

Kysyttävää? Ota yhteyttä ravintolaamme!

Stand upia Laajasalossa – Pallogrillin Komedia Klubi

Kerran kuussa lauantaisin lavan valloittaa Pallogrillin Komedia Klubi. Iltaa isännöi hauskaksi mieheksi tituleerattu Harri Soinila. Stand up -koomikoiden kaarti on vaihtuva; lauteille nousee niin nousevia kykyjä kuin alan ammattilaisiakin. Liput ennakkoon 6€ / ovelta ohjelmailtana 8€. Ruokailijoille suosittelemme pöytävarausta p. 040 1281727 tai pallogrillilaajasalo@gmail.com. Komediaklubeista ja koomikoista ilmoitetaan etukäteen täällä verkkosivuillamme, ravintolassa sekä Pallogrillin Facebook-sivuilla. Tervetuloa nauramaan!

Singa Karaokea joka pe - la klo 21 - 03 asti!

Perjantaisin ja lauantaisin klo 21.00 alkaen lauletaan karaokea, ellei muuta ohjelmaa. Stand up illoissa shown jälkeen ilta jatkuu karaokella. Tervetuloa!

Tärkeitä päivämääriä

To 14.2 Ystävänpäivä. Ystävänpäivän tarjoukset facebookissa!

La 16.2 Stand Up Klubi. Laajasalon Pallogrillin kolmannessa stand up illassa pääesiintyjänä MTV3:n Heikelä syndrooman kirjeenvaihtaja, myös Naurun tasapainosta ja huippusuositusta All Female Panelista tuttu Saana Peltola!
Lisäksi illassa nähdään ainakin Joni Suikeli, David Fagerudd ja Niko Metsänkylä!
 

La 16.3 Stand Up Klubi. No NYT! Pallogrillin neljännessä stand up -illassa on pääesiintyjänä maailmankuulu Netflix-tähti Kavin Jay!
Kavin on yksi Malesian ja muunkin Kaakkois-Aasian suurimpia stand up -nimiä ja sattumoisin Harrin hyvä ystävä, joten uskomatonta mutta totta, sitä pääsee tsekkaamaan ihan Pallogrillin stand up -klubin normaalilla hinnalla! Täh? Kavinin spessun voit käydä tsekkaamassa ihan Suomenkin Netflixistä, niin näet miten kovasta äijästä on kyse. (Kavin esiintyy luonnollisesti englanniksi, muut suomeksi.) Lisäksi illassa esiintyvät lyhyemmillä seteillä Ville Kormilainen, Aurora Vasama, Inva-WC:n Taikuri ja Jari Eskelinen!KEITTIÖ AVOINNA:
Ma –Pe klo 10 -15 Lounaan Noutopöytä ja lautasannoksia, klo 15-20.30 La
 ala carte klo 11 – 20.30, Su klo 12 – 20.30

AUKIOLOAIKAMME:
MA-TO KLO 10-21 PE 10-03 (04), LA 11-03 (04), SU 12-21